Kennismaking

Sinds september 2006 zijn wij gestart met de hondenuitlaat service DOG-OUT. We zijn gevestigd in Nijkerkerveen. Bijgaand treft u alle informatie aan over onze uitlaatservice. Vanzelfsprekend geeft de website niet alle antwoorden op uw vragen; een persoonlijke kennismaking is hiervoor meer geschikt. Ook leer ik dan uw hond kennen. Eventuele bijzonderheden kunnen dan direct doorgenomen worden.

Werkwijze van de uitlaatservice

Op afgesproken tijden haal ik uw hond bij u thuis op. Dit kan op vaste dagen (per week) of op afroep. U kunt mij eventueel een sleutel van uw huis geven als u zelf niet aanwezig kunt zijn. Met uw hond maken we een wandeling van één uur in het bos, op het strand, op de eigen speelweide of in de omgeving.

Natje & droogje

Tijdens het uitlaten wordt uw hond getrakteerd op iets lekkers. Na het spelen en rennen krijgen de honden eerst wat water te drinken. Bij een natte vacht wordt uw hond eerst nog even afgedroogd voordat we huiswaarts gaan.

Thuiskomst

Ligt er thuis nog een handdoek klaar, dan wordt uw hond thuis nogmaals nagedroogd. Tevens wordt de waterbak thuis ververst. Uw hond kan nu gaan uitrusten van het leuke uitstapje en kijkt hopelijk uit naar een volgende keer.

16.jpg
21.jpg
29.jpg
logo

Hondenuitlaatservice DOG-OUT
Sonja Vos
Domstraat west 3
3864 PS Nijkerkerveen
06-10714087
info@dogout.nl
KVK: 32118094